Área d'alumnes

Foro Vip`s

Formació per empresa

empresa-homeLa formació dels treballadors és una eina important per al creixement d'una empresa, sobretot si la formació s'adapta a les necessitats de l'activitat.

Fa més de 10 anys que Vip's Tutor es dedica a la formació continuada de treballadors i treballadores de les empreses de la nostra comarca, adaptant-se a les característiques i necessitats específiques de cadascuna i oferint allò que els manca per tal de millorar la productivitat i agilitzar gestions administratives i de màrketing.

La nostra branca dedicada a l'empresa ofereix cursos especialitzats de diferents temàtiques:   

  • Anglès comercial i anglès general.
  • Ofimàtica avançada.
  • Comunicació eficaç en el comerç.
  • Gestió de les compres, emmagatzematge i stock.
  • El coaching en el comerç en temps de crisi.
  • Creació publicitària pel comerç.

Els nostres cursos estàn impartits per professionals qualificats que podran adaptar la formació segons les característiques de la seva activitat empresarial. El nostre equip de professors també accepta propostes formatives que provinguin de l'empresa per tal de cobrir altres aspectes necessaris.

El nostre objectiu és la formació de qualitat per a tothom i per aquest motiu, Vip's Empresa ofereix

flexibilitat i disponibilitat formativa. Els nostres cursos poden ser presencials (al nostre centre), a l'empresa o a distància (a través de la nostra web). Volem apostar pel futur de la seva empresa i dels seus treballadors.

 

online

 

 

 

logoapplus