Área d'alumnes

Foro Vip`s

Activitats

VIP'S ENGLISH

chavales

Classes d'anglès per a nens i adults; preparació d'exàmens oficials; tertúlies d'anglès per millorar l'expressió oral i intensiusd'anglès al juliol.

VIP'S INFORMÀTICA

Classes d'informàtica per a totes les edats, on tractem les següents branques: ofimàtica, internet, disseny assistit per ordinador, programació, xarxes, base de dades, ...

VIP'S TUTOR

Reforç escolar: ajudem el teu fill a fer els deures, a resoldre els problemes de mates, les dificultats amb les llengües, a superar els examens; amb professorat qualificat i grups reduïts.

Tècniques d'estudi: com organitzar-se els estudis és sovint una de les assignatures pendents...a Vip's ajudem el teu fill a tenir l'agenda i els deures al dia, a preparar-se per a un exàmen i, el més important, a saber estudiar.

VIP'S OPOSICIONS

T'ajudem a invertir en el teu futur, preparant-te per a oposicions al cos subaltern de la Generalitat, auxiliar administratiu, administratiu i mosso d'esquadra, amb classes teòriques, supòsits pràctics, informàtica i tutories personalitzades.

VIP'S EMPRESA

A Vip's també tenim en compte els empresaris i oferim cursos especialitzats per als treballadors de la seva empresa. Amb l'objectiu de millorar la productivitat i agilitzar gestions administratives, posem a l'abast dels treballadors cursos especialitzats de diferents temàtiques: anglès comercial, coaching i comunicació en el comerç, gestió de les compres, ofimàtica avançada i cursos de creació publicitària pel comerç.

Coneixent les necessitats per conciliar la vida laboral i la formació, el nostre centre ofereix flexibilitat horària, total disponibilitat i diferents alternatives d'estudi: presencial, a l'empresa o a distància (a través de la web). Tot per facilitar la formació.

 

online

 

 

 

logoapplus