Área d'alumnes

Foro Vip`s

Anglés

patinadorL'anglès és la línea d'ensenyament amb més prestigi del nostre centre donat els més de 15 anys de dedicació i experiència.

Oferim formació per a totes les edats en grups reduïts de cinc o sis alumnes o també en classes particulars, podent així adaptar-se al màxim a les necessitats de cada persona.

L'alumne pot escollir entre diferents itineraris:

Reforç escolar, per millorar el nivell escolar o obtenir nota de cara als exàmens

Cursos d'ampliació, per millorar el nostre nivell o de cara a obtenir un certificat oficial com el PET (Preliminary English Test), el FCE (First Certificate in English) o el CAE (Certificate of Advanced English)

Intensius d'anglès per adults i joves

Classes de tertúlies amb natius (TALK n' VIDEO), per millorar l'expressió i la fluidesa

Altres Cursos de preparació especialitzada.

La clau del nostre èxit ve donat pel nostre mètode pedagògic. Creiem fermament que la motivació de l'alumnat és escencial per al seu aprenentatge és per això que el nostre sistema és engrescador i dinàmic, potenciant al màxim la participació dels alumnes dins i fora de les aules. Per dur a terme aquest objectiu fem ús de totes les ventatges de les noves tecnologies així com l'accés a un espai virtual a través de la nostra web que permet realitzar activitats de repàs o d'ampliació més enllà del que s'imparteix a les classes.

Disposem a més, d'un blog que permet a l'alumnat expressar-se en anglès tot compartint inquietuds i aficions, i així tenir la possibilitat de posar en pràctica tot allò que aprenen a classe.

Vine i informa't!

 

online

 

 

 

logoapplus